Iedereen kan reanimeren!!!

Hart voor Valkenburg a/d Geul

Broekhem 6
6301 HH Valkenburg
Rek nr: NL 55 RBRB 089 868 2509

info@hartvoorvalkenburg.com

Vaarwel Philippe!

08-03-2016 19:53

Verslagen hebben wij kennis genomen van het overlijden van Philippe Tummers, mede-oprichter van onze stichting. Philippe was voorvechter van het eerste uur voor het reanimatienetwerk van Valkenburg a/d Geul. Ontelbare keren stond hij met zijn AED paraat bij een reanimatieoproep. Groot was zijn teleurstelling als een reanimatiepoging niet succesvol was. Maar dat weerhield hem er niet van bij een volgende keer met evenveel passie te strijden voor het leven van een ander. Hoe trots was hij dat hij heeft bij kunnen dragen aan het redden van een leven. Hoe moeilijk was het te accepteren dat zijn eigen leven niet meer gered kon worden. 

Lieve Philippe, we zullen je altijd blijven herinneren als een enthousiaste collega, een vriend die altijd voor eenieder klaarstond. In jouw hart was plaats voor iedereen. Nooit iets teveel, altijd zorgzaam, met je bekende glimlach en niet te evenaren humor. 

Mede dankzij jou heeft Valkenburg een van de beste reanimatienetwerken van Nederland. Een prestatie waar vele inwoners en toeristen van Valkenburg nog lang van zullen profiteren. 

Maandag nemen we definitief afscheid van jou. Wat gaan we je missen! Maar weet dat je altijd een belangrijke plek in ons hart zal blijven behouden. Uit het oog is zeker niet uit het hart!

Vaarwel Philippe!

Inez, Dominique, Richard, Diana en alle overige familie en vrienden wensen wij veel sterkte met dit ondragelijke verlies. 

Ferry, Jeroen, Jock, Joop, Luc, Noel, Paul en Sonja